Dagelijks Woord

Opvoedingsavonden HHJO

05 oktober 2021

Op dinsdag 14 september, dinsdag 5 oktober en woensdag 20 oktober worden  - samen met de HHJO – weer opvoedingsvonden georganiseerd

Opvoedingsavonden HHJO in Kruiningen

Vorig jaar zijn in Kruiningen – samen met de HHJO - 3 avonden georganiseerd om ouders toe te rusten en te ondersteunen in de opvoeding. Deze avonden zijn door zo’n 20 deelnemers gevolgd. De reacties van de deelnemers waren heel positief.

Dit jaar zijn die avonden weer georganiseerd. Ook ouders uit de HHG Goes worden van harte uitgenodigd. Datums: Dinsdag 14 september, dinsdag 5 oktober en woensdag 20 oktober. We beginnen om half 8.

De onderwerpen zijn ‘Bijbellezen met kinderen’, ‘Huisgodsdienst’ en ‘Bidden met kinderen’. De avonden worden praktisch ingevuld. Hoe bid ik met mijn kind? Hoe leer ik bidden? Hoe doe ik bidden voor? Wat als ik zelf niet geleerd heb (hardop) te bidden? Hoe lees ik uit de Bijbel met onze kinderen? Hoe ga ik het gesprek met mijn kinderen aan over wat ik lees aan tafel, ’s morgens en ’s avonds? Hoe spreek ik met de kinderen over de preek? Over het geloof? Over mijn gebrek daaraan? Over hoe goed geloven is? Hoe nodig! Hoe mooi! Kortom: avonden om vooral samen (maar alleen mag natuurlijk ook) naar toe te komen.

Opgeven kan bij Joop Pieper: jlpieper@kliksafe.nl. Vragen kun je hem ook stellen via mail of telefonisch: 06-54373067.

 

Diensten

 

Klik op een dienst voor de liturgie

 

Agenda


Klik op een item voor meer informatie

 

(De agenda geeft geen beschikbaarheid van de zaal weer)

  • © hersteld hervormde kerk 2021