Start Bijbelstudiekring

10 september 2019

Op dinsdag 10 september willen we in Goes starten met de Bijbelstudiekring. Een kring waar iedereen van harte welkom is.

Op dinsdag 10 september willen we in Goes starten met de Bijbelstudiekring. Een kring waar iedereen van harte welkom is. We behandelen eens per maand (een deel van) een hoofdstuk uit de Bijbel. Dit doen we laagdrempelig en grotendeels in kleine groepjes. Hierdoor is er veel ruimte voor onderling gesprek.

Voor het eerste seizoen in Goes denken we aan het behandelen van de Efeze-brief of aan het boek Spreuken. Of wellicht heeft u/heb jij een andere suggestie?

 

We willen jullie vragen om naar ons te reageren voor 30 augustus  en aan te geven welk Bijbelboek jullie graag willen behandelen, je kunt dit mailen naar jmschouwenaar@zeelandnet.nl  Efeze, Spreuken of juist een heel ander Bijbelboek. Een reactie is uiteraard niet verplicht, maar helpt ons wel om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de wensen.

 

Graag ontmoeten we u/jij op 10 september aanstaande. De inloop is vanaf 19.45 uur, we starten om 20.00 uur. Locatie is de Hoeksteen. We komen eens per maand samen, in principe op de 1e dinsdag van de maand.

 

Jos Lukasse en Janneke Schouwenaar

Diensten

 

Klik op een dienst voor de liturgie

 

Agenda


Klik op een item voor meer informatie

 

(De agenda geeft geen beschikbaarheid van de zaal weer)

  • © hersteld hervormde kerk 2019