Wegwijs in de Bijbel

23 augustus 2019

Informatie-avond cursus Wegwijs in de Bijbel

Bijbelcursus 2019-2021

Binnenkort starten we met de cursus 'Wegwijs in de Bijbel'. De cursus is laagdrempelig, bedoeld voor mensen die nog maar weinig weten van de Bijbel. We gaan samen op zoek naar de geweldige boodschap die God ons te zeggen heeft. We doen dat aan de hand van 30 lessen, die in twee jaar tijd gegeven worden. De cursusavond is eens per 2 weken op vrijdagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur. Er is alle ruimte voor vragen en de cursus verplicht tot niets. 

Heb je vragen of God wel bestaat? Of de Bijbel wel het Woord van God is? Of wat bepaalde zaken in de zondagse dienst betekenen? Of zou je gewoon graag meer willen weten over de Bijbel? Dan is deze cursus echt iets voor jou. Als je liever samen met iemand komt die al meer weet van de Bijbel dan is hij/zij ook van harte welkom.

D.V. vrijdag 23 augustus om 20.00 uur ontmoeten we je graag op de informatieavond in de zaal van de De Hoeksteen, Noordhoeklaan 90 in Goes.

Ken jij mensen uit je directe omgeving die mee zouden willen doen? Neem ze mee!

Neem voor meer informatie contact op met Arnoud Walhout (arnoudcobie@solcon.nl) of Jaap Niewenhuijse (jlniewenhuijse@gmail.com)

 

 

 

Diensten

 

Klik op een dienst voor de liturgie

 

Agenda


Klik op een item voor meer informatie

 

(De agenda geeft geen beschikbaarheid van de zaal weer)

  • © hersteld hervormde kerk 2019