Dagelijks Woord

Meer over Onze gemeente

Jeugdvereniging -16

Jeugdvereniging -16 Het Kompas 

Een keer in de drie weken ontmoeten we elkaar op zaterdagavond. Tijdens reguliere avonden denken we na over een thema, bijvoorbeeld de manier waarop je keuzes maakt of we doen een bijbelstudie. Na de pauze doen we een spel of we zijn op een andere manier ontspannen bij elkaar. Na twee reguliere avonden hebben we een activiteit, zoals een strandwandeling. In het voorjaar gaan we met z’n allen op kamp!

De avonden starten om half 8 en rond half 10 zijn we weer klaar. Via onze appgroep krijg je een aantal dagen van tevoren een uitnodiging voor de JV-avonden. Ieder lid van de vereniging is gekoppeld aan iemand van de leiding, bij deze persoon kun je jezelf aanmelden of afmelden. Alle data staan in de agenda op deze website.

De vereniging is voor iedere jongere vanaf de brugklas tot het jaar dat je zestien wordt. Ga je bijna naar de brugklas? Dan wordt je vanzelf persoonlijk uitgenodigd voor de start van het nieuwe seizoen. Ben je gastlid en ben je nog niet door ons uitgenodigd? Neem dan contact op met iemand van de leiding of kom gewoon een keer langs!

Carina, Daan, Jan-Joost, Marlon & Martijn

  • © hersteld hervormde kerk 2024