Dagelijks Woord

Actiemarkt 8 juli

08 juli 2023

Zaterdag 8 juli wordt op het terrein van de kerk een actiemarkt georganiseerd. Met leuke activiteiten en lekker eten voor jong en oud. Iedereen van harte welkom!  

Op D.V. zaterdag 8 juli hopen we weer de jaarlijkse actiemarkt te houden. Er word volop nagedacht over de invulling hiervan. We hebben veel (nieuwe) standhouders die hopen te komen en zullen dan ook groter uitpakken dan vorig jaar!

We zijn voor deze dag op zoek naar veel vrijwilligers, want zonder jullie hulp kunnen we deze dag niet georganiseerd krijgen. Wil je ons helpen? Heel graag! Geef jezelf op via activiteitencomite@hhggoes.nl of stuur een van de leden van het activiteitencomité een appje. We hopen op jullie te kunnen rekenen.

We zoeken hulp bij opbouwen- en afbreken van de marktkramen, hulp bij de kinderactiviteit, mensen die achter een kraam willen staan, vrouwen die de 2e hands kinderkleding willen uitzoeken enz. enz.

Ook willen we een oproepje doen om de koffiehoek weer te voorzien van taart! Wil je iets bakken, stuur dan een appje naar Caroline de Visser: 06-55962164

Nogmaals willen we de oproep voor tweedehands kinderkleding, speelgoed en boeken onder de aandacht brengen. Spullen kunnen ingeleverd worden bij Caroline de Visser (Populierestraat 25 in ’s Gravenpolder) of bij Ardjan Midavaine (Etty Hillesumlaan 7 in Kloetinge).

Ella Hirdes hoopt op de actiemarkt weer een kraam te vullen voor het goede doel. U / jij kunt houdbare boodschappen inzamelen die ze dan verkoopt op de actiemarkt. De opbrengst is voor Licht voor Azië (Johan en Anne). U kunt de boodschappen inleveren bij Ella thuis of in een krat in de kerk.
Even een opsomming, we zoeken:

- Veel vrijwilligers die ons willen ondersteunen
- Mensen die iets willen bakken
- 2e hands kinderkleding
- 2e hands speelgoed
- 2e hands boeken
- Houdbare boodschappen voor Licht voor Azië

We hopen dat jullie bereid zijn ons te helpen en deze actiemarkt tot een geslaagde dag te maken waarin elkaar ontmoeten centraal staat. De opbrengst van de actiemarkt is voor de renovatie van de hal en de keuken van de kerk.

Groetjes namens het activiteitencomité,
Lein & Jeanet Goedbloed, Jaco Kleinjan, Ardjan Midavaine, Arne van Groningen, Marlien van Belzen en Caroline de Visser

Diensten

 

Klik op een dienst voor de liturgie

 

Agenda


Klik op een item voor meer informatie

 

(De agenda geeft geen beschikbaarheid van de zaal weer)

  • © hersteld hervormde kerk 2023