Digitaal koffiemoment

11 april 2021

Zondag 11 april is er een digitaal koffiemoment.

In opvolging en na de vele positieve reacties op de digitale nieuwjaars bijeenkomst, willen we iedere 2e zondag van de maand een digitaal koffiemoment organiseren. In deze tijd waarin we elkaar als leden van de gemeente nog steeds beperkt ontmoeten lijkt het ons goed om te kijken naar andere mogelijkheden om elkaar toch te ontmoeten en te spreken. Vandaar het innitiatief om iedere 2e zondag van de maand na de ochtenddienst een digitaal koffiemoment te organiseren. Tijdens dit moment worden er willekeurige groepen samengesteld van 3 - 4 personen/families. We willen de invulling verder vrij laten en zien het vooral als een moment van binding met elkaar als gemeente. 
 
Om deel te nemen is het niet nodig om jezelf vooraf op te geven, het is alleen van belang dat op het device wat gebruikt wordt het programma zoom geïnstalleerd staat. Via onderstaande link kom je direct in de juiste omgeving en is de inloop van 11:15 - 11:30 uur. Om 11:30 uur zullen vervolgens de groepen automatisch ingedeeld worden. Per groep kunnen jullie zelf bepalen hoe lang het moment zal zijn.
 
https://us02web.zoom.us/j/84865655162 
 
Het eerste digitale koffiemoment staat gepland voor d.v. zondag 11 april. We kijken er naar uit om velen van jullie te ontmoeten en door middel van deze manier de onderlinge band als gemeente te versterken.
 

Wanneer jullie nog vragen hebben neem dan even contact op met ons.
 

Marijn & Joost

Diensten

 

Klik op een dienst voor de liturgie

 

Agenda


Klik op een item voor meer informatie

 

(De agenda geeft geen beschikbaarheid van de zaal weer)

  • © hersteld hervormde kerk 2021