Digitale nieuwjaarsbijeenkomst

15 januari 2021

DV vrijdag 15 januari van 20:00 - 21:30 uur staat er een digitale nieuwjaarsbijeenkomst gepland met als doel om elkaar te ontmoeten en Gods zegen voor het nieuw jaar toe te wensen.

Beste gemeenteleden,

We zitten momenteel in een vreemde tijd. Als gemeente kunnen we op dit moment maar met een klein aantal leden per zondag samenkomen in de erediensten. Dit heeft als gevolg dat we elkaar onderling nagenoeg niet meer ontmoeten en met elkaar spreken. Omdat we het belangrijk vinden om elkaar niet uit het oog te verliezen hebben we daarom bedacht om een digitale nieuwjaarsbijeenkomst te organiseren. Dit met als doel om elkaar te ontmoeten en Gods zegen voor het nieuwe jaar toe te wensen.  

Deze digitale nieuwjaarsbijeenkomst staat gepland voor; DV vrijdag 15 januari van 20:00 - 21:30 uur.

Je kunt jezelf hier aanmelden.

We zullen deze bijeenkomst met het programma zoom organiseren. Om deel te nemen is het alleen noodzakelijk om het programma zoom op je pc of tablet te installeren. We zullen jullie dan een link sturen die je direct navigeert naar de juiste omgeving bij opgave. Je kunt het programma downloaden via onderstaande links:

PC of Laptop Zoom-download
Ipad of iPhone Zoom-download
Android tablet/telefoon

Zoom-download

We zouden het leuk vinden wanneer we jullie hierbij mogen ontmoeten en op deze manier samen het nieuwe jaar te starten. We hopen dat dit de aanzet geeft voor een jaar waarin we elkaar als gemeente nog veel mogen ontmoeten. In deze tijd van corona is het belangrijk om elkaar als gemeente niet uit het oog verliezen zodat we voor elkaar een ‘hand’ en een ‘voet’ kunnen zijn (1 Kor. 12).  

“En gijlieden zijt het lichaam van Christus”  

Met vriendelijke groet,

Marijn en Joost 

Diensten

 

Klik op een dienst voor de liturgie

 

Agenda


Klik op een item voor meer informatie

 

(De agenda geeft geen beschikbaarheid van de zaal weer)

  • © hersteld hervormde kerk 2021