Dagelijks Woord

Startdag 2023

09 september 2023

Als start van het winterseizoen hopen we dit jaar  weer een startdag (voorheen gemeentedag) te organiseren. Iedereen is hartelijk welkom!  

Gemeentedag Goes

Beste gemeente- en gastleden,
Op de 2e zaterdag van september staat de jaarlijkse startdag van het winterwerk/verenigingsseizoen (voorheen gemeentedag genoemd) weer gepland. Op de startdag ontmoeten we elkaar op een ontspannen manier en kunnen de onderlinge banden worden aangehaald. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om kennis te maken met (nieuwe) gemeenteleden. We nodigen u en jou van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Wanneer:           D.V. zaterdag 9 september
Hoe laat:            Inloop vanaf 16:30, we starten om 17 uur – einde ongeveer 20:30 uur
Waar:                  Calvijn College Goes locatie Klein Frankrijk
Wat:                    Ontmoeten, BBQ-en mogelijkheid tot voetbal/basketbal op het plein en
                            springkussens voor de kids

Kosten startdag
Anders dan voorgaande jaren vragen we dit jaar geen vaste prijs per persoon voor de BBQ. Dit om het voor iedereen mogelijk te maken om op deze dag aanwezig te zijn. Heeft u / heb jij wat minder te besteden voel je dan zeker welkom! We hopen dat mensen die financieel draagkrachtig zijn ruimhartig geven. Zo kunnen we samen als gemeente de kosten, die deze dag met zich meebrengt, dragen. Bijdragen kan vooraf via deze betaallink. Tijdens de startdag zullen er ook QR-codes hangen en collectebussen staan voor uw bijdrage.

BBQ
Een portie saté, of wordt het een broodje hamburger, worst of beenham..?
Op het terrein zullen er diverse kraampjes staan waar het eten afgehaald kan worden. Ook zal er een kraam zijn waar stokbrood, salades en sauzen verkrijgbaar zijn.

Drank
Bij aankomst ontvangt iedere persoon 1 drankmunt.
Voor de overige drankjes kunt u drankmunten kopen naast het drankuitgiftepunt. U kunt de munten betalen via een QR-code of cash.
Let op het is alleen mogelijk om bij de drankuitgifte met munten te betalen voor een consumptie.

Kinderen
Voor de kids staat de poffertjeskraam er weer. Uiteraard ontbreekt ook Ronnie de Ranjakabouter dit jaar niet. Hier kunnen de kinderen onbeperkt Ranja tappen…

Vrijwilligers
Wie wil ons helpen? We hebben voor diverse onderdelen vrijwilligers nodig. Denk bijvoorbeeld aan het opbouwen, drank schenken of bbq-en. Ook na afloop hebben we mensen nodig die samen met ons de handen uit de mouwen steken om alles weer op te ruimen. Vele handen maken licht werk! Geef jezelf eenvoudig op via het opgaveformulier. We zullen jullie dan benaderen en verdere info sturen.

Opgave startdag
Voor de opgave van de startdag werken we met een online opgaveformulier. Deze kun je vinden via onderstaande link. De inkopen van deze startdag worden gedaan op basis van het aantal personen die zich hebben opgegeven. We verwachten daarom ook dat wanneer u  en jij zich hebben aangemeld ook aanwezig bent! Opgeven kan tot uiterlijk vrijdag 1 september!

Je vindt het online opgaveformulier hier

Mocht u/jij nog vragen hebben stel ze via gemeentedag@hhggoes.nl of stuur een van ons een appje.  

Met vriendelijke groet,
Organisatie startdag
Patrick & Elselien de Korne
Joost van Oostenbrugge
Caroline de Visser
Henk-Jaap Schouwenaar
 

 

 

 

Diensten

 

Klik op een dienst voor de liturgie

 

Agenda


Klik op een item voor meer informatie

 

(De agenda geeft geen beschikbaarheid van de zaal weer)

  • © hersteld hervormde kerk 2023