Groepsapp 'De Hoeksteen Sisters'

We zijn begonnen met het aanmaken van een groepsapp op Whatsapp; De Hoeksteen Sisters  

Aan alle vrouwen van de gemeente,

 
Omdat we door de coronacrisis nog steeds in beperkingen zitten, zijn Annemarie en ik al een tijdje op zoek naar mogelijkheden om het contact met elkaar te blijven onderhouden.
Als vrouwen van de gemeente missen we het contact dat we met elkaar hadden en daarnaast zijn er ook veel nieuwe (gast)leden bijgekomen. Het is belangrijk dat zij ons en elkaar leren kennen. 
We zijn begonnen met het aanmaken van een groepsapp op Whatsapp; De Hoeksteen Sisters. In deze appgroep mag alles met elkaar gedeeld worden; bemoedigingen, gebed, een oproepje wie er mee wil gaan wandelen, alles mag. 
 
Daarna kwamen Annemarie en ik op het volgende idee om contact te leggen tussen de vrouwen van de gemeente:
Iedere 2 weken koppelen we duo's van vrouwen die zich hiervoor opgegeven hebben. Deze duo's nemen zelf contact met elkaar op om een afspraak te maken binnen die 2 weken.
Het is aan de duo's zelf wanneer ze afspreken en wat ze gaan doen. Alles is mogelijk; een bakje koffie drinken, een telefoontje, een eindje wandelen of fietsen, samen een bijbelstudie doen, er is heel veel denkbaar.
Voor het volgende tijdvak maken we dan weer nieuwe duo's. Zo leer je veel vrouwen van de gemeente (beter) kennen en onderhouden we het broodnodige contact met elkaar.
Iedere 2 weken geven we ook een thema mee, als je dat fijn vindt, heb je gelijk een onderwerp van gesprek.  
 
Na de eerste oproep in de groepsapp van de Hoeksteen Sisters, hadden we al gelijk 20 aanmeldingen! Dat is heel mooi, maar we willen graag iedere vrouw uit de gemeente de kans geven om zich aan te sluiten.
Ook gastleden zijn van harte welkom! We hopen op nog veel meer aanmeldingen zodat we, ondanks alle beperkingen, contact en verbinding hebben met elkaar. 
 
Wil je graag meedoen, stuur dan even een berichtje naar: Minetta Schrijver 06-10 32 68 68 dan wordt je gelijk voor de eerstvolgende ronde ingedeeld.
 
Hartelijke groet,
Annemarie en Minetta

Diensten

 

Klik op een dienst voor de liturgie

 

Agenda


Klik op een item voor meer informatie

 

(De agenda geeft geen beschikbaarheid van de zaal weer)

  • © hersteld hervormde kerk 2021