Dagelijks Woord

Jong volwassen kring HGG Goes – start nieuw seizoen

Binnenkort start het nieuwe seizoen van de Jong volwassenkring.

Als jong volwassen kring hebben we in de afgelopen periode twee keer per maand op de zondagavond via Skype een Bijbelstudie of preekbespreking gehouden. Dit hebben we als erg waardevol ervaren om elkaar (op een andere manier) te blijven ontmoeten en met elkaar na te denken over wat het Woord tot ons te zeggen heeft. Als leiding hebben we met elkaar nagedacht over hoe we het volgende seizoen gaan opstarten. We nodigen (nieuwe) jong volwassenen van harte uit om zich aan te sluiten. Sluit eens een avond aan en kijk of het iets voor jou is. We hebben het voornemen om als groep door te groeien en om die reden is de leeftijdscategorie 25-35 jaar.

De opzet voor het nieuwe seizoen 2021-2022 is als volgt:
Ons doel is om 2x per maand een bijeenkomst te organiseren.
Tot en met december willen we de Bijbelstudieavonden nog online laten plaatsvinden via Skype.
• Daarnaast willen we op zondag 19 september een startmoment organiseren om met elkaar koffie te drinken na de morgendienst. Noteer deze datum dus alvast in de agenda. Ook als je die ochtenddienst niet aanwezig mag zijn, kun je na de morgendienst naar de kerk komen om koffie te komen drinken. Van harte uitgenodigd. Graag van tevoren opgeven via ons e-mail adres (zie info hieronder).
• Verder willen we op zondag 24 oktober weer een sing in organiseren. Meer info volgt nog.
• En op zondag 21 november willen we graag weer een ontmoet koffiedrinkmoment organiseren na de morgendienst. Bij zo’n ontmoet koffiedrinkmoment willen we elkaar spreken en met elkaar zingen. Kids zijn van harte welkom! Alle datums worden opgenomen in de agenda van onze gemeente en zijn zichtbaar op de website.

Hoe ziet een online Bijbelstudieavond er uit? We starten dan om 19.45 tot +/- 21.30 uur. Er is iemand verantwoordelijk voor de opening (gebed) en introduceert het Bijbelgedeelte. Van tevoren worden de groepen ingedeeld en dit wordt van tevoren verspreid. In groepen wordt het Bijbelgedeelte besproken en daarna wordt plenair gedeeld wat we besproken hebben.

Onze wens is dat we in het nieuwe jaar de bijeenkomsten weer fysiek kunnen houden in ons kerkgebouw. Dan is de wens om ook een digitale bijeenkomst te houden op het moment dat er een fysieke bijeenkomst is. Dit voor diegene die thuis blijven omdat de kinderen op bed liggen.

Alle communicatie verloopt via de groepsapp. Als je meer informatie wil of een keer aan wil sluiten, laat het weten via ons mailadres of neem contact op met Joost, Dineke of Rowan. We kunnen, als je dat wil, ook direct je 06 toevoegen aan de app.

We willen ook graag weten wie er hopen aan te sluiten bij het kennismakingsmoment/startmoment op zondag 19 september. Dit hoeft alleen als je nog niet aangesloten bent in de app groep. In de app groep wordt dit nog uitgevraagd. Als je nieuw bent in de gemeente of als jong volwassene nog niet deelneemt, nodigen we je van harte uit. Laat het weten via het mailadres: jongvolwassenkring@hhggoes.nl

Voor alle datums geldt D.V.

Met vriendelijke groet,
Joost, Dineke en Rowan

Diensten

Algemeen boekje te gebruiken bij gast predikanten.

 

Klik op een dienst voor de liturgie

 

Agenda


Klik op een item voor meer informatie

 

(De agenda geeft geen beschikbaarheid van de zaal weer)

  • © hersteld hervormde kerk 2022