Dagelijks Woord

Jong volwassen kring HGG Goes – start nieuw seizoen

Zondag 18 september startmoment van de Jongvolwassenkring.

Als jong volwassen kring hebben we in de afgelopen periode één keer per drie weken op de zondagavond via Skype een Bijbelstudie of preekbespreking gehouden. Dit hebben we als erg waardevol ervaren om elkaar te blijven ontmoeten en met elkaar na te denken over wat het Woord tot ons te zeggen heeft. Naast de online Bijbelstudies hebben we elkaar ook op fysieke momenten ontmoet.  

Velen van ons hebben een jong gezin en om praktische redenen kiezen we ervoor om op de zondagavonden de Bijbelstudies online te houden. 

Als leiding hebben we met elkaar nagedacht over hoe we het volgende seizoen gaan opstarten. We nodigen (nieuwe) jong volwassenen van harte uit om zich aan te sluiten. Sluit eens een avond aan en kijk of het iets voor jou is. We hebben het voornemen om als groep door te groeien en om die reden is de leeftijdscategorie 25-35 jaar.    

 

De opzet voor het nieuwe seizoen 2022-2023 is als volgt:  

Ons doel is om één keer per drie weken een online Bijbelstudie avond te organiseren en één keer per maand een fysieke ontmoeting. 

  • Daarnaast willen we op zondag 18 september een startmoment organiseren om met elkaar koffie te drinken na de morgendienst. Noteer deze datum dus alvast in de agenda.  

Bij zo’n ontmoet koffiedrinkmoment willen we elkaar spreken en met elkaar zingen. Kids zijn van harte welkom! 

Alle datums worden opgenomen in de agenda van onze gemeente en zijn zichtbaar op de website. 

Hoe ziet een online Bijbelstudieavond er uit? We starten dan om 19.45 tot +/- 21.30 uur. Er is een stel verantwoordelijk voor de opening (gebed) en introduceert het Bijbelgedeelte. Van tevoren worden de groepen ingedeeld en dit wordt verspreid. In groepen wordt het Bijbelgedeelte besproken en daarna wordt plenair gedeeld wat we besproken hebben. 

Alle communicatie verloopt via de groepsapp. Als je meer informatie wil of een keer aan wil sluiten, neem dan contact op met Robert of Rowan (zie Scipio). We kunnen, als je dat wil, ook direct je 06 toevoegen aan de app.   

 

Voor alle datums geldt D.V.  

 

Met vriendelijke groet, 

 

Robert en Rowan 

Diensten

Kleurboekje voor de kleinste kinderen:

 

Klik op een dienst voor de liturgie

 

Agenda


Klik op een item voor meer informatie

 

(De agenda geeft geen beschikbaarheid van de zaal weer)

  • © hersteld hervormde kerk 2022