Dagelijks Woord

Kinderviering D.V. 29 mei, 2e Pinksterdag aanvang 10.00 uur

29 mei 2023

Op D.V. maandagochtend 29 mei, 2e Pinksterdag, hopen we om 10.00 uur een viering te houden gericht op kinderen. We nodigen jullie van harte uit. Iedereen is welkom.

Op D.V. maandagochtend 29 mei, 2e Pinksterdag, hopen we om 10.00 uur een viering te houden gericht op kinderen. We nodigen jullie van harte uit. Iedereen is welkom. 
 
Het thema is 'Uw Koninkrijk kome'. We bidden dat vaak in het Onze Vader en daar denken we deze viering over na. Dat doen we onder andere door te bidden voor mensen om ons heen, voor hen bijvoorbeeld die de Heere Jezus nog niet kennen. En daar starten we al mee met Hemelvaartsdag. Om dit concreet te maken, geven we met Hemelvaart een boekje mee aan alle kinderen van 2 tot en met 12 jaar. Daarin schrijven de kinderen 10 dagen lang wat op rondom het thema en voor wie ze bidden.
Als de kinderen die ingevulde boekjes laten zien op de Pinksterviering, mogen ze daar een beloning voor ophalen. 
Als er kinderen verhinderd zijn tijdens de Pinksterviering, mogen ze het boekje de zondag erna nog laten zien en wat ophalen. 
 
Tijdens de Pinksterviering zingen we een aantal liederen. Als u ze vast wilt doornemen en wat wilt oefenen met uw kinderen, kan dat via de volgende link>>
 
 
We zien uit naar een zegenrijke viering en tot ziens!
 
Hartelijke groet, 
Commissie kindervieringen
Nelleke, Janneke, Femke, Arjen en Lennard
 
Ps. Het werkboekje voor de Pinksterviering is hier te downloaden>>
 
 
Meekijken:
Deze dienst is ook Live mee te kijken via ons YouTube-kanaal>>

Diensten

 

Klik op een dienst voor de liturgie

 

Agenda


Klik op een item voor meer informatie

 

(De agenda geeft geen beschikbaarheid van de zaal weer)

  • © hersteld hervormde kerk 2023