Dagelijks Woord

Meer over Onze gemeente

Bijbelkring

In de Bijbelkring bespreken we samen één van de Bijbelboeken. Momenteel is dit Prediker.
We komen eens per maand samen. Meestal de eerste donderdag van de maand, waarbij de inloop om 19.30 en de start om 19.45 is. Maar het beste is wel even agenda op de website van de kerk te checken.

Als we samenkomen, dan maakt iemand (of meerdere personen) een inleiding met gespreksvragen. Iedereen die de inleiding/de vragen maakt, mag zelf bepalen of hij/zij wel of niet voor de groep een inleiding doet, of liever alleen de vragen maakt. Zo zorgen we dat niemand een drempel hoeft te ervaren, om een keer vragen te maken.
De gespreksvragen bespreken we in kleinere groepen. We merken dat de sfeer altijd erg open en eerlijk is. We bespreken veel vragen, zeker ook wezenlijke. Daarnaast is het ook fijn en gezellig elkaar te spreken en elkaar te leren kennen.
Iedereen is van harte welkom bij de Bijbelkring. We merken dat mensen soms een drempel ervaren, omdat ze denken dat je veel kennis nodig hebt bv. Dat is absoluut niet nodig. Ieders inbreng wordt van harte gewaardeerd. We zijn samen gemeente en leren van elkaar.
Dus voel je niet bezwaard en kom gerust een keer naar de Bijbelkring. 
Twijfel je over zaken vooraf? Bel, mail of app ons gerust!

Janneke Schouwenaar (jmschouwenaar@zeelandnet.nl)

Jos Lukasse (joslukasse@gmail.com)

 

  • © hersteld hervormde kerk 2024