Dagelijks Woord

Meer over Onze gemeente

JV 16+

Onze 16+ richt zich, zoals de naam al doet vermoeden, op jongeren in onze gemeente die 16 jaar of ouder zijn. Jongeren komen naar onze club omdat ze zich verbonden voelen en weten met onze gemeente, maar vooral verbonden zijn met onze God. In het versterken van die verbinding willen wij de jongeren graag helpen en een eindje met hen meelopen in dit leven. Het is ons gebed dat we onze jongeren mogen leiden tot Jezus, zoals Andreas zijn broer Simon (Petrus) tot Jezus leidde, daarover lezen we in Johannes 1.
 

We genieten met elkaar van de gezellige, mooie, inhoudsvolle avonden. Eens in de drie weken komen we op zaterdagavond bij elkaar. Vaak in ons gezellige hoekje in het kerkgebouw, soms ook buiten de kerk voor een andere activiteit (bowlen, schaatsen, dropping). In het voorjaar gaan we ook een nachtje met elkaar op kamp.
Onze missie is ‘Samen rond Gods Woord’. Onze visie is dat we als gemeente een plek bieden waar jongeren samen, verbonden aan God en Gods gemeente, de Bijbel met elkaar bestuderen en van daaruit handvatten zoeken en aanreiken voor het dagelijkse leven in en buiten de gemeente.
 

De avonden beginnen met een inloop met wat drinken vanaf 19.45 uur, vaak zijn de avonden rond 22.00 uur weer afgelopen, maar we blijven meestal nog wat langer hangen, vanwege de gezelligheid. De data van het seizoen staan in de agenda van de kerk op de website. Via de groepsapp houden we elkaar op de hoogte.
Jongeren die in een seizoen 16 jaar worden, verwachten we op onze 16+. Nog nooit geweest? Houd dat niet zo, maar schuif zeker een keer aan. Benader even iemand van de leiding, dan regelen wij de rest!

Welkom!
William Keijts, Emilia Provoost, Josephine Paardekooper, Alex Paardekooper

  • © hersteld hervormde kerk 2024